+
Kristoffer Sandberg. Foto: Cushman & Wakefield
 • Cushman & Wakefield gör om i toppen: “Full gas”

  PUBLICERAD 2020-01-13 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2020-01-13 15:39

  Kristoffer Sandberg är ny Head of Capital Markets på Cushman & Wakefield. Förändringen görs efter att Daniel Anderbring och Sara Vesterlund lämnat bolaget för konkurrenten JLL.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Han har jobbat som projektledare på bolaget sedan januari förra året och har sedan dess varit involverad i flera av de större affärerna på marknaden. Nu kliver Kristoffer Sandberg upp som chef för rådgivningsteamet inom capital markets.

  Förändringen görs efter att Daniel Anderbring och Sara Vesterlund lämnat Cushman & Wakefield för konkurrenten JLL.

  Läs även: JLL rekryterar topptrio: “Tvingas ibland ta från en konkurrent”

  Enligt Kristoffer Sandberg kommer organisationsförändringen inte att innebära någon ny strategi eller andra omsvängningar i verksamheten.

  – Vi har ett väldigt starkt team. Daniel och Sara har valt att gå till JLL men vi har många kunniga och seniora projektledare som gjorde många bra affärer under 2019. Nu tar vi med oss allt bra vi gjorde under förra året och siktar på att göra det ännu bättre, säger han till Fastighetsnytt. 

  Så ni är inte skadeskjutna?

  – Definitivt inte. Vi har extremt starka organisationer i Stockholm, Göteborg och i Malmö. Det är bara dumt att ändra någonting som fungerar. Det är egentligen bara en ny person vid rodret, i övrigt är det full gas in i det nya årtiondet med samma typ av tankesätt vi hade 2019att fortsatt skapa maximalt mervärde för våra uppdragsgivare, säger Kristoffer Sandberg till Fastighetsnytt. 

  Andreas Jennische
  andreas.jennische@fastighetsnytt.se

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived