+
Patrik Kallenvret. Foto: Svenska Hus
 • CBRE växlar upp i Norden

  PUBLICERAD 2020-01-15 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2020-01-15 10:23

  Fastighetsrådgivaren har skapat ett Capital Markets team i Norden som består av 58 experter. “Äntligen”, säger bolagets vd Patrik Kallenvret. 

  Textstorlek

  Dela med andra

  Svenska investerare förvärvar allt mer i Norden och därför ser bolagets Sverige-vd Patrik Kallenvret ett stort behov av den här typen av tjänster. 

  – Äntligen genomför vi en riktig nordisk satsning! Även bland många av våra internationella kunder har detta behov funnits länge, säger han i ett pressmeddelande. 

  Ska ge fördjupad kunskap om marknaderna i Norden

  Bolaget har varit aktivt i Norden sedan 1999, men stärker nu sin position inom Capital Markets. 58 experter ska ta fram strategiska analyser med fördjupad kunskap om de fyra lokala marknaderna.

  – Det nordiska teamet kommer att ledas av Sami Kiehelä, i sin nya roll som Head of Capital Markets, Nordics, i nära samarbete med det svenska teamet som leds av Lisen Heijbel.

  Samtidigt meddelar CBRE att Amanda Welander, Head of Research, Sweden, har utsetts till Head of Research, Nordics. 

  – Hon kommer att leda ett team av nordiska analysexperter som utför marknadsanalyser, samlar data och gör framtidsspaningar för de största städerna i Norden.

  Teresa Ahola

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived