+
Lars Blomgren (vd) och Ebba Wadstein på Structor Miljö Öst tillsammans med en av de nyanställda, Susanne Karlsson. Foto: Structor
 • Structor rekryterar två

  PUBLICERAD 2019-12-04 AV Anders SIljevall
  UPPDATERAD: 2019-12-04 13:56

  Structor Miljö Öst rekryterar Susanne Karlsson från Länsstyrelsen och Richard Starå från Ödeshög kommun. Miljökonsultbolaget, som är en del av Structorkoncernen, har vuxit cirka 30 procent per år sedan starten 2014.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Susanne Karlsson har de senaste 16 åren arbetat på Länsstyrelsen Östergötland med i huvudsak förorenade områden, både genom tillsynsärenden och som projektledare för bidragsprojekt.

  – Jag vill bidra till ett samhälle där vi tar ansvar för framtiden och minskar vår påverkan på miljön. En stor utmaning är att på ett effektivt sätt göra förorenad industrimark användbar, istället för att ta tätortsnära natur eller jordbruksmark i anspråk. Med det engagemang och kreativitet som finns inom Structor är jag övertygad om att vi tillsammans kommer göra skillnad, säger Susanne Karlsson i ett pressmeddelande.

  Richard Starå kommer senast från Ödeshög kommun där han arbetat som miljöinspektör.

  – Vi har vuxit ur våra befintliga lokaler och i mars/april flyttar vi in i nyrenoverade lokaler i Linköping, med fler arbetsplatser och bra kommunikationer till hela Östergötland. Både Susanne och Richard är ett välkommet tillskott som ökar både vår bredd och spetskompetens, säger Ebba Wadstein på Structor Miljö Östs Linköpingskontor.

  Anders Siljevall

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived