+
Entreprenören Rolf Lundström Bild: Svolder
 • Provobis köper in sig i Nischer

  PUBLICERAD 2019-12-05 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2019-12-05 10:01

  Provobis Invest förvärvar 10 procent av aktierna i Nischer Properties, som är noterat på handelsplatsen NGM.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det framgår av ett pressmeddelande.

  Säljare är Investment Weps i Tjörn AB och DAMC AB, som sålt 5 procent av aktierna vardera.

  – Nischer Properties är ett spännande bolag med bra positionering som på kort tid byggt upp en fin projektportfölj, vi ser fram emot att vara en del av bolagets fortsatta utveckling, förklarar Rolf Lundström, vd för Provobis Invest, som är ett dotterbolag till Provobis Holding AB.

  Ett glädjebesked

  Nischer ser positivt på Provobis intåg.

  – Vi är mycket glada över att Provobis Invest blir en stor aktieägare i Nischer Properties. Rolf Lundström är en stor förebild, hans långa entreprenörsskap och företagsbyggande sträcker sig över 50 år bakåt i tiden, säger säger David Aspehult, tf vd Nischer Properties.

  Rolf Lundström kontrollerar en omfattande börsportfölj med stora innehav i bland annat hotellkedjan Scandic, nischbanken Collector och investmentbolaget Svolder.

  Provobis Invest AB är ett investmentbolag som företrädesvis investerar inom bank och finans, fastigheter och investmentbolag. Bolaget skapar värde genom styrelsearbete, nära kontakter med företagsledningar samt genom tillförsel av kapital, kunskap och nätverk.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived