+
Benn Karlberg ny vd på Logistic Contractor Foto: LC
 • Logistikbolag stuvar om i ledningen

  PUBLICERAD 2019-12-04 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2019-12-05 10:42

  Efter nästan åtta år som vd på Logistic Contractor lämnar Anders Bothén nu över stafettpinnen till bolagets finansdirektör och vice vd, Benn Karlberg. Det framgår av ett pressmeddelande. 

  Textstorlek

  Dela med andra

  Så här säger Jörgen Andersson, koncernchef för Wästbygg Gruppen där Logistic Contractor ingår, om beskedet.

  – Ett ledarbyte är ett naturligt steg i den fas som vi befinner oss i just nu. Företaget har haft en stadig omsättning på över en miljard kronor i flera år och med 50 medarbetare finns det behov av en annan typ av ledarskap, där större fokus läggs på strategisk organisationsutveckling.

  Byggchefen Anders Nilsson tar över som ny vice vd efter Benn Karlsson och Fredrik Jagersjö blir affärsutvecklingschef.

  – Anders Nilsson får ett tydligare ansvar för de projekt som redan är igång, så att Benn Karlberg kan fokusera på att leda företaget. Fredriks roll blir att på ett övergripande plan säkerställa framtida affärer tillsammans med övriga affärsutvecklare. 

  Jörgen Andersson är nöjd med att tjänsterna har kunnat tillsättas internt.

  – Det visar vilket oerhört starkt lag som finns inom bolaget. Marknaden för logistik- och industribyggnader visar inga tecken på avmattning och jag är övertygad om att den här förändringen skapar möjlighet för fortsatt stark tillväxt.

  Teresa Ahola

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived