+
Marken i Staffanstorp. Foto: Kilenkrysset
 • Logicenters ska bygga ny logistik i Staffanstorp

  PUBLICERAD 2019-12-05 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-12-05 16:19

  Logicenters och Kilenkrysset gör ny satsning i Staffanstorp. Parterna ska tillsammans utveckla ett 120 000 kvasratmeter stort markområde.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det är Kilenkryssets 120 000 kvadratmeter stora område i Staffanstorp utanför Malmö som Logicenters köpt in sig i. Logicenters tillträder marken i början av 2020 och byggnation kan uppföras på upp till 60 000 kvadratmeter av det totala markområdet, skriver bolagen i ett gemensamt pressmeddelande.

  Logicenters planerar att bygga en logistikfastighet om cirka 24 000 kvadratmeter uthyrningsbar area med byggstart innan sommaren 2020 och som beräknas stå färdig i början av 2021.

  – Logicenters delar vår vision om att bidra till en ökad tillväxt i regionen, där tillgången till smart logistik spelar en viktig roll. I augusti valde Microsoft att köpa från oss i samma område och tidigare i år har vi förlängt yreskontraktet med Alfa Laval för deras huvudkontor. Vi upplever en stor efterfrågan från företag som vill etablera sig i regionen varför det är både glädjande och värdefullt att återigen ingå i ett partnerskap med Logicenters, säger Jan Persson, vd på Kilenkrysset, i en kommentar.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived