+
Anette Frumerie, nuvarande vd för Besqab går till Rikshem. Foto: Besqab
 • Frumerie går från Besqab till Rikshem

  PUBLICERAD 2019-12-04 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2019-12-05 15:41

  Anette Frumerie, vd på bostadsutvecklaren Besqab, tillträder som ny vd på Rikshem senast nästa sommar. Det framgår av ett pressmeddelande. 

  Textstorlek

  Dela med andra

  Styrelsen hälsar Anette Frumerie välkommen till Rikshem.

  – Jag är väldigt glad att vi har lyckats rekrytera Anette Frumerie. Hon är en målinriktad person med mycket energi och ett tydligt affärsdriv, säger styrelseordförande Bo Magnusson i ett pressmeddelande.

  Tajmingen kunde inte vara bättre enligt honom, med tanke på att bolaget just nu lägger mer fokus på ökad affärsutveckling, utveckling av fastighetsbeståndet och ökad nyproduktionstakt.

  Så här säger Anette Frumerie, som har 25 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, om bolagsbytet till pressen.

  – Rikshem lockar mig genom sin långsiktighet och vilja att kombinera affärsmässighet och samhällsengagemang. Jag ser verkligen fram emot att ta mitt affärssinne där jag alltid har värdeskapande i fokus och tillsammans med medarbetarna på Rikshem vara med och skapa god avkastning för Sveriges pensionstagare.

  Frumerie rekryterades till Besqab 2012 och har ansvarat för att expandera verksamheten.

  – Hon har framgångsrikt drivit företagets finansiella och operativa utmaningar och konsekvent levererat ett starkt resultat. I dag är Besqab ett annat bolag än vad det var för sju år sedan och står nu väl rustat för att fortsätta växa och öka antalet byggstarter, säger Olle Nordström, styrelseordförande i Besqab.

  Anette Frumerie tillträder som vd på Rikshem senast den 4 juni 2020 och fram till dess fortsätter Per Uhlén som tillförordnad vd.

  Teresa Ahola

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived