+
Thomas Andréasson och Christian Hahne.
 • Fastighetsveteran går in i ny styrelse

  PUBLICERAD 2019-12-03 AV Anders SIljevall
  UPPDATERAD: 2019-12-03 15:38

  Christian Hahne tar plats i styrelsen för T. Andréasson Fastighetsbolag – TAFAB – som aktiv styrelseledamot och kommer att delta i den operativa verksamheten.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Christian Hahne har varit verksam inom fastighetssektorn hela sitt yrkesliv. Fram till nyligen har han varit vice vd i Erik Selin Fastigheter AB, huvudägare i Balder. Tidigare har han suttit i styrelsen för flera börsnoterade fastighetsbolag, däribland Victoria Park, NP3 Fastigheter och Amasten. Han har också varit arbetande styrelseordförande i Fastighets AB Centur, som ägs av Balder och Peab.

  – Jag är otroligt glad att Christian tackade ja till att gå in i styrelsen och ser verkligen fram emot att få jobba tillsammans med honom. Med sina kunskaper, sin breda kompetens och långa erfarenhet inom fastighetsbranschen kommer han att bidra ur så många olika perspektiv, säger Thomas Andréasson, grundare och ägare av TAFAB, i ett pressmeddelande.

  Knivstaprojekt nästa

  TAFAB, som specialiserat sig på fastighetsförädling och har projekt i främst Stockholm och Uppsala, är aktuella med ett nytt projekt på Sågverkstomten i Knivsta tillsammans med Amasten. Parterna utvecklar där ett projekt som omfattar 112 hyreslägenheter, 49 lägenhetshotellrum samt 1 500 kvadratmeter kommersiella lokaler. Byggprojektet togs över från Rosendals Fastigheter i somras.

  – Jag har känt Thomas Andréasson i flera år och alltid imponerats av hans affärsdriv, kreativitet och ständiga förmåga att ta fram mycket intressanta fastighetsprojekt. Det ska bli roligt och spännande att se vad vi kan göra tillsammans de kommande åren. TAFAB har en mycket intressant projektportfölj, säger Christian Hahne.

  Anders Siljevall

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived