+
"Swedbankhuset". Foto: Diös
 • Diös gör ny uthyrning i Luleå: “De är en viktig pusselbit i fastigheten”

  PUBLICERAD 2019-12-02 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-12-02 13:42

  Vårdverksamhet expanderar i Swedbankhuset” i Luleå, skriver fastigehtsägare Diös i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det är företaget Balans Behandling som tar plats på två våningar i det så kallade Swedbankhuset i centrala Luleå. Företagets bedriver familjehemsvård, behandlingshem och öppenvård i form av stödboende i egna lägenheter och de nya utökade lokalerna utvecklas av fastighetsägaren Diös till ett modernt kontor för bolagets medarbetare. Inflyttning är beräknad till februari 2020.

  – Att vi just nu utvecklar nya fina lokaler till Balans Behandling, som växer i Norrbotten med nytt huvudkontor här i Luleå, känns fantastiskt. De är en viktig pusselbit i fastigheten och kompletterar det övriga utbudet bra med sina vårdtjänster. Vi önskar de ett stort lycka till, säger Erik Wallström, förvaltare på Diös, i ett pressmeddelande.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived