+
Anders Axelsson (tv) lämnar vd-posten i Tommy Byggare och efterträds av Mattias Samuelsson (th)
 • Selin & Samuelsson köper Tommy Byggare

  PUBLICERAD 2019-11-13 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2019-11-13 16:12

  Erik Selin och Mattias Samuelsson förvärvar genom Selin & Samuelsson AB resterande aktier i Tommy Byggare AB, som därmed blir ett helägt bolag. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Selin & Samuelsson, ett dotterbolag till Erik Selin Fastigheter, köpte 50 procent av Tommy Byggare från TB-Gruppen redan 2015. I köpet ingick en option att köpa resten av bolaget, vilken Selin & Samuelsson nu nyttjar.

  I samband med detta blir Mattias Samuelsson vd för Tommy Byggare. Mattias Samuelsson har varit verksam i ledande roller inom Tommy Byggare sedan 2015, senast som vice vd och affärschef för segmentet Bostad Göteborg.

  – Det är med stor tillförsikt vi lämnar över till Selin & Samuelsson. Vi har haft 5 år på oss att lära känna varandra och delar samma värdegrund och tanke om att bygga långsiktigt. Samarbetet mellan bolagen kommer fortsätta som tidigare., säger Anders Axelsson, vd på Tommy Byggare och delägare i TB-Gruppen.

  Enligt den tillträdande vd:n Mattias Samuelsson så kommer ägarbytet inte innebära några förändringar i Tommy Byggares strategi eller planer för framtiden.

  – Tommy Byggare ska fortsätta på inslagen väg och utvecklas med våra fantastiska medarbetare. Jag har lärt känna alla på Tommy Byggare, många av våra kunder och underentreprenörer under mina år på bolaget och är trygg med vart vi ska, säger Mattias Samuelsson.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived