+
 • Ny vice vd för Stendörren

  PUBLICERAD 2019-11-18 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-11-18 10:40

  Stendörren Fastigheter har utsett Erik Ranje till ny vice verkställande direktör och CIO. Han kommer närmast från Danske Bank.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Erik Ranje kommer närmast från en position som Head of Real Estate Investment Banking på Danske Bank, där han arbetat med bank- och kapitalmarknadsfinansiering samt rådgivning i samband med fastighetstransaktioner. Dessförinnan arbetade Erik inom Structured Real Estate Finance och Corporate Finance på SEB i 20 år.

  – Det är med stor glädje jag välkomnar Erik till vår ledningsgrupp. Eriks breda erfarenhet och kompetens inom fastighetsfinansiering blir en värdefull förstärkning inför Stendörrens fortsatta utveckling och expansion, kommenterar Mikael Nicander, vd Stendörren, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived