+
Sveafastigheter byggstartar 30 kompislägenheter i fyra tvåvåningshus i Älta, Nacka. Illustration: Link arkitektur
 • Ny markanvisning och byggstart för Sveafastigheter

  PUBLICERAD 2019-11-08 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-11-08 16:14

  Hyresrätter i Bromma och kompislägenheter i Älta. Sveafastigheter har fått ett ny markanvisning och gör samtidigt en byggstart.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Sveafastigheter har fått markanvisning för 60 hyresrätter och 100 bostadsrätter i entrékvarteret till den nya stadsdelen Riksby i Bromma efter att kommunfullmäktige i Nacka beslutat att godkänna den första etappen.

  Sveafastigheter byggstartar samtidigt 30 kompislägenheter i fyra tvåvåningshus i Älta i Nacka kommun. Hyreskontrakten kommer förmedlas med fokus på att erbjuda förstahandskontrakt till personer som står utanför den ordinarie bostadsmarknaden.

  – Bostäder för alla är ett viktigt fokus för oss på Sveafastigheter. Hyreslägenheterna i Älta är ett inspirerande exempel på nya boendemöjligheter. I kompislägenheterna kan två personer stå på hyreskontraktet med olika nycklar till de separerade sovrummen, säger Görel Hällqvist, affärsområdeschef på Sveafastigheter.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived