+
Prisma, Oceanhamnen, Helsingborg. Bild: Wihlborgs Fastigheter
 • Ny hyresgäst i Prisma

  PUBLICERAD 2019-11-07 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-11-07 14:16

  Wihlborgs har tecknat hyresavtal med revisions- och konsultbyrån EY i Prisma, i Helsingborg. Hyresavtalet avser totalt 700 kvadratmeter, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Vi ser verkligen fram emot flytten till Prisma. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi är glada att kunna skapa en modern arbetsmiljö i denna fantastiska byggnad, säger Karoline Tedevall, kontorschef på EY, i en kommentar.

  Kontorshuset Prisma, som är en del i utveckling av den nya stadsdelen Oceanhamnen i Helsingborg, är just nu under uppförande. EY förväntas flytta in i sina lokaler under det fjärde kvartalet 2020.

  Läs även: Nu byggs Oceanhamnen

  – Det känns fint att välkomna EY som ny hyresgäst hos Wihlborgs. I Prisma finns alla förutsättningar att skapa en fantastisk miljö för såväl medarbetare som besökare, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter, i pressmeddelandet.

  Prisma är ritat av Erik Giudice Architects.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived