+
Martin Morén. Bild: Edvin Asteberg.
 • Ny HR-chef på White

  PUBLICERAD 2019-11-14 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-11-14 12:53

  White Arkitekter rekryterar Martin Morén som ny HR-chef. Han kommer närmast från medtech-företaget Vitrolife.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Martin Morén efterträder Heléne Bengtsson som har lämnat White för att övergå i egen verksamhet. Som HR-chef kommer han att ansvara för en avdelning med fem medarbetare och ingå i företagsledningen.

  – Vi arbetar med komplex arkitektur, design och samhällsbyggnad i en internationell kontext. Det kräver att vi är skickliga på att samarbeta över gränser inom och utanför företaget. Vi har ett fokus på att utveckla vår kultur av utforskande och samverkan för att stärka vår kreativitet och vår konkurrenskraft. Att vi växer internationellt gör att vi måste bli ännu bättre på att förstå och dra nytta av nya perspektiv, Martin Morén kommer nu att bidra med värdefulla erfarenheter i det arbetet, säger Alexandra Hagen, vd, White, i ett pressmeddelande.

  Martin Morén tillträder som HR-chef för White Arkitekter den 20 januari 2020.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived