+
 • NP3 köper och säljer

  PUBLICERAD 2019-11-27 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-11-27 16:22

  NP3 Fastigheter förvärvar för 225 miljoner i Umeå, Skellefteå och Sundsvall. Samtidigt säljs fyra fastigheter för 210 miljoner i Härnösand och Sundsvall.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  En nyproducerad fastighet i Karlstad har förvärvats med ett underliggande fastighetsvärde om 100 miljoner kronor. Fastigheten är fullt uthyrd och inrymmer industri- och byggvaruhandel. Den uthyrningsbara arean uppgår till 8 627 kvadratmeter.

  Två industrifastigheter har förvärvats i Umeå och Skellefteå för ett underliggande fastighetsvärde om 125 miljoner kronor. Fastigheterna omfattar 14 000 kvadratmeter uthyrningsbar area och en markareal om 39 200 kvadratmeter.

  I Sundsvall har en obebyggd fastighet om 133 000 kvadratmeter förvärvats. Marken ligger i Birsta, ett av Sveriges största handelsområden, och har 45 000 kvadratmeter byggrätter. Tillträde sker 1 februari 2020.

  NP3 har även avyttrat tre fastigheter i Härnösand och en i Sundsvall med ett sammanlagt underliggande fastighetsvärde om 210 miljoner kronor. De fyra avyttrade fastigheterna, med lokaler för främst kontor, har en uthyrningsbar area om 21 600 kvadratmeter. Pangea Property Partners har varit rådgivare i denna affär.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived