+
Johanna Ode är ny bostadspolitisk expert på Riksbyggen. Foto: Kristian Pohl
 • Hon blir ny bostadspolitisk expert på Riksbyggen

  PUBLICERAD 2019-11-19 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-11-19 12:43

  Riksbyggen har rekryterat Johanna Ode som ny bostadspolitisk expert inom bolaget. Johanna tillträder den 1 mars. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Inom ramen för sin nya tjänst kommer Johanna även axla rollen som verksamhetsutvecklare med fokus på att utveckla Riksbyggens kvalitetskrav i förhållande till ny byggregler.

  – Jag ser oerhört mycket fram emot att få lära känna Riksbyggens verksamhet och medarbetare. I denna dubbla roll får jag chansen att nyttja bredden i min erfarenhet och samtidigt lära nytt, det känns väldigt spännande, säger Johanna Ode, tillträdande bostadspolitisk expert på Riksbyggen

  Johanna arbetar idag som kanslichef i Kommittén för modernare byggregler, som på regeringens uppdrag arbetar med att se över byggreglerna och kontrollen av byggandet. Kommittén presenterar sina förslag i december. Dessförinnan har hon bland annat varit internationellt ansvarig på Sveriges Allmännytta och ordförande för Housing Europes bygg- och energikommitté.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived