+
Nya Clarion Hotel i Marenviken, Södertälje. Bild: Nordic Choice Hotels.
 • Här är nya Clarion Hotel i Södertälje

  PUBLICERAD 2019-11-28 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-11-28 15:39

  Stadsrum Fastigheter har tecknat ett avtal med Winn Hotel Group om ett nytt Clarion Hotel i centrala Södertälje. Hotellet invigs under hösten 2023. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hyresavtalet löper på i 25 år och avser totalt cirka 8600 kvadratmeter. Det nya hotellet får 200 hotellrum, lobby & lounge, barer, restauranger, uteservering på terrass, konferensavdelning, co-workingytor samt en träningsanläggning. Byggnaden är belägen vid Marenviken.

  – Stadsrum Fastigheters och Södertälje kommuns gemensamma vision är att skapa en levande mötesplats vid Marenviken med ett utåtriktat innehåll som hotell, mat, nöje och kultur. Vi är glada att tillsammans med en professionell part som Winn Hotel Group kunna ta nästa steg i förverkligandet av visionen, säger Magnus Alteskog, vd på Stadsrum Fastigheter AB i en kommentar.

  Clarion Hotel i Södertälje är ett samarbete mellan Nordic Choice Hotels-kedjan Clarion Hotel och Winn Hotel Group, där det sistnämnda bolaget kommer i egenskap av franchisetagare att driva verksamheten. De båda företagen driver sedan tidigare även hotell i Gävle, Haninge, Falun och Karlskrona.

  Fastighetsägarens rådgivare har varit Annordia, Fojab arkitekter och Skierfe advokatbyrå.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived