+
Niclas Sundgren har utsetts som ny vd på Liljewall.
 • Han tar över vd-posten i Liljewall

  PUBLICERAD 2019-11-05 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-11-05 13:19

  Niclas Sundgren tar över som vd för Liljewall arkitekter i januari 2020. Han efterträder Per-Henrik Johansson, som kommer fortsätta som uppdragsansvarig arkitekt på bolaget.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Niclas är rätt person att driva vår pågående utvecklingsresa vidare. Vi arbetar med alltmer komplexa arkitekttjänster vilket innebär att Niclas erfarenheter från olika delar av branschen är av stor betydelse, säger Karl Palmberg, styrelseordförande på Liljewall i ett pressmeddelande.

  Niclas har en bred bakgrund inom samhällsbyggnadssektorn och kommer närmast från rollen som marknadsdirektör på Ramboll. Han har tidigare även varit medarbetare på Liljewall och återvänder nu till bolaget efter 15 år.

  – Jag är hedrad över att få vara med och driva ett arkitektkontor med stark kultur, gedigen kompetens och innovationskraft. Det är med glädje och med stor respekt för uppgiften som jag återvänder för att samverka med bolagets engagerade medarbetare, säger Niclas Sundgren, i en kommentar.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived