+
Dag Måhlstrand. Foto: Tyréns
 • Han är Tyréns nya innovationschef

  PUBLICERAD 2019-11-12 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-11-12 15:40

  Samhällsbyggandskonsulten har rekryterat för att vässa arbetet med kommersiella innovationer.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Dag Måhlstrand har varit affärschef på Tyréns men har nu fått en ny roll som head of innovation på företaget. Hans nya uppgift blir att hitta nya metoder för att stimulera, initiera och kommersialisera innovationer.

  Birgitta Olofsson, CTO på Tyréns, säger i ett pressmeddelande att företagets ägare i Sven Tyréns stiftelse varje år avsätter över 20 miljoner kronor till forskning och utveckling. En summa som kompletteras med cirka 10 miljoner kronor från externa finansiärer.

  – Att Tyréns tillsätter en head of innovation visar att företaget menar allvar med att bli branschbäst på innovation. Vi har en stark utvecklings- och innovationskultur som gör att förutsättningarna för mig i min nya roll är fantastiskt gynnsamma och jag ser mycket fram emot utveckla denna verksamhet, säger Dag Måhlstrand i en kommentar.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived