+
Hakim Belarbi är stationerad på NCC:s kontor i Solna.
 • Han är ny public affairs-ansvarig på NCC

  PUBLICERAD 2019-11-20 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-11-20 11:41

  ”Nu har jag hittat hem”, säger Hakim Belarbi som nyligen tillträdde tjänsten som ansvarig för NCC:s public affairs i Sverige.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Efter att ha jobbat med press- och kommunikationsfrågor inom Miljöpartiet, på Regeringskansliet och på skogskoncernen Holmen har Hakim Belarbi nu tagit klivet in på NCC. Från och med den 1 november är han public affairs-ansvarig för NCC:s verksamhet i Sverige.

  – Fantastiskt roligt att få jobba med infrastruktur- och bostadsfrågan på ett förtag som gör så mycket samhällsnytta både i Sverige och Norden, säger Hakim Belarbi.

  Kan kryssa i politiken

  Sina erfarenheter av att ha jobbat med det miljöpartistiska trafikborgarrådet Daniel Helldén i Stockholms stad och med bostadsministrarna Mehmet Kaplan (MP) och Peter Erikssons (MP) på regeringsnivå, tar han med sig in i NCC.

  – Med min politiska erfarenhet kan jag bidra med hur den världen fungerar och lära andra om hur man bäst navigerar i den. Jag hoppas också kunna öka förståelsen hos beslutsfattare att NCC kan bidra med en massa smarta lösningar på stora samhällsutmaningar, säger Hakim Belarbi.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived