+
Bild: Riksbanken
 • Corem förvärvar i Veddesta

  PUBLICERAD 2019-11-13 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-11-14 09:28

  Textstorlek

  Dela med andra

  Corem förvärvar fastigheten Skälby 3:1321 i Veddesta, i norra Stockholm. Affären görs som bolagsförvärv till ett underliggande fastighetsvärde om cirka 48 miljoner kronor. Säljare är Profi Fastigheter. Det framgår i ett pressmeddelande.

  Fastigheten omfattar totalt 3650 kvadratmeter uthyrningsbar yta och en markareal på 8800 kvadratmeter. Lokalerna består av lager och kontorsytor och är uthyrda till fyra hyresgäster. Uthyrningsgraden ligger på 93 procent och det totala årliga hyresvärdet uppgår till cirka 4,1 miljoner kronor.

  – Vi ser stor potential i Veddestaområdet, och är mycket glada att kunna förvärva en fastighet belägen i ett strategiskt läge, i anslutning till vårt befintliga bestånd i området, säger Eva Landén, vd på Corem Property Group, i pressmeddelandet.

  Tillträdde har skett den 13 november.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived