+
Tre nya personer börjar jobba på Beltchew arkitekter. Foto: Belatchew
 • Belatchew går mot strömmen – fastanställer tre nya arkitekter

  PUBLICERAD 2019-11-19 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-11-19 16:42

  Flera arkitektkontor har varslat senaste tiden, men Belatchew gör tvärtom och fastanställer tre nya personer. “Vi ser positivt på läget”, säger Per Ångquist, vice vd på Belatchew arkitekter till Fastighetsnytt.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  White och Tengbom är två arkitektbyråer som varslat ett stort antal personer under de senaste månaderna – som en följd av vikande byggtakt. Nedgången märks främst i Stockholm och enligt Sveriges arkitekters senaste branschrapport är fler varsel att vänta.

  Läs även: White och Tengbom varslar ett 50-tal

  Men det gäller inte alla. Belatchew arkitekter går mot strömmen och fastanställer tre nya arkitekter – trots att deras huvudmarknad finns just i Stockholm. Den nya trio som tar plats på Belatchew består av Elinor Blomberg, Benjamin Grubert och Agnieszka Szczepańska.

  Vad är det som gör att ni kan nyanställa när andra tvingas dra ner?

  – Jag kan inte uttala mig om hur det är på andra kontor men vi har känt hela året att vi har mycket att göra. Vi ser positivt på läget, säger Per Ångquist, vice vd på Beltachew, till Fastighetsnytt.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived