+
Sebastian Gunningham och Artie Minson på Wework.
 • Wework kan minska personal redan i oktober

  PUBLICERAD 2019-10-04 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2019-10-07 09:31

  Weworks nya ledning har dragit åt svångremmen rejält sedan de tog över för drygt en vecka sedan och enligt uppgifter från Bloomberg kan uppsägningar komma att ske redan i oktober.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Bolagets vd-duo Artie Minson och Sebastian Gunningham samt medgrundaren Miguel McKelvey meddelade på ett internt möte på torsdagen att åtgärderna för att minska bolagets kostnader även kommer innebära uppsägningar. Det uppger personer som var med på mötet enligt Bloomberg.

  Chefer på bolaget har nyligen nämnt siffran 2 000, inklusive de affärsenheter som kanske kommer att säljas av. Det skulle motsvara 16 procent av Weworks 12 500 anställda som bolaget hade vid utgången av juni. Enligt Bloomberg pågår dock diskussioner och siffran kan därmed ändras.

  På mötet framkom även att bolagstopparna väntar sig att Wework fortsätter att växa men att det kommer ske i en långsammare takt än tidigare.

  Breakit.se skriver att AMF, som äger Urban Escape i Stockholm där Wework huserar, uppger för Breakit att de har en ”löpande avtalsrelation” med kontorsjätten men att bolaget inte kommenterar enskilda avtal.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived