+
Viktor Sandberg och David Klingberg. Foto: Svalner
 • Svalner satsar – anställer fem nya medarbetare

  PUBLICERAD 2019-10-09 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-10-09 15:40

  Skatterådgivningsbyrån Svalner som har ett tydligt fokus på fastighetstransaktioner breddar sin verksamhet och börjar med finansiell transaktionsrådgivning. Totalt fem nya personer har anställts och ännu fler är på gång.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  För att etablera och utveckla den nya verksamheten har Svalner rekryterat David Klingberg tillsammans med ytterligare fyra erfarna medarbetare. Över en tvåårshorisont avser Svalner dock rekrytera ytterligare 10-15 medarbetare inom transaktionsrådgivning, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

  – Vi ser en stark efterfrågan av våra tjänster och ett behov av en oberoende aktör som tillhandahåller såväl finansiella due diligence som skatterådgivning i samband med transaktioner. Genom denna satsning kommer vi kunna möta fler klienters behov och tillhandahålla en fullständig transaktionstjänst. Vi kommer därmed att kunna utmana revisionsbyråernas monopolställning inom detta område, säger Viktor Sandberg, Managing Partner.

  De fem personer som rekryterats av Svalner är David Klingberg, Richard Jeppsson, Jonas Lundin, Malin Fogelmark och Adam Karavelatzis.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived