+
Mattias Lundgren. Foto: SSM
 • Här är SSM:s nya vd och koncernchef

  PUBLICERAD 2019-10-21 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-10-22 09:48

  Det blir ingen stor förändring när SSM rekryterar en permanent vd och koncernchef.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Mattias Lundgren, som varit vd för SSM Holding AB på interimbasis, sedan i juni i år har nu utsetts till bolagets ordinarie verkställande direktör och koncernchef, skriver SSM i ett pressmeddelande.

  Innan Mattias Lundgren kom till SSM har han bland annat varit NCC:s CFO, global affärsutvecklingschef och Sverigechef för Bonava samt interim CFO för det börsnoterade fastighetsbolaget Eastnine.

  – Efter Mattias Lundgrens första fyra månader inom SSM hyser styrelsen ett stort förtroende för att Mattias, med sin strategiska förmåga, finansiella kompetens samt gedigna branscherfarenhet och börserfarenhet, har rätt förutsättningar för att skapa värde och lönsamhet för SSM framöver, säger Anders Janson, styrelseordförande SSM, i ett pressmeddelande.

  Mattias Lundgrens tillträder sin anställning den 1 januari 2020 och kommenterar sin nya roll så här:

  – SSM är unikt i att ha ett bostadskoncept som är helt i linje med efterfrågan på dagens bostadsmarknad och dessutom en projektportfölj som till 100 procent följer bostadskonceptet. Med ett mer balanserat risktagande, inte minst finansiellt, ser jag en positiv framtid för bolaget.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived