+
 • SLP köper stort markområde från Helsingborgs stad

  PUBLICERAD 2019-10-03 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2019-10-04 10:44

  SLP har kommit överens med mark- och exploateringsenheten i Helsingborgs stad om att köpa ett cirka 29 000 kvadratmeter stort markområde vid Väla Södra i Helsingborg.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det framgår av ett pressmeddelande.

  Fastigheten är detaljplanerad för verksamhet och SLP planerar för byggstart senare under 2019.

  – Vi är långt komna i planeringen av en ny modern logistikanläggning inom den aktuella fastigheten. Våra dialoger med kommande hyresgäster har kommit långt och vår förhoppning är att inom kort kunna presentera vilka hyresgäster som kommer att etablera sig på detta fantastiska läge i Helsingborg, säger Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

  Fastigheten uppges ha ett mycket attraktivt läge i Helsingborg. På tidningen Intelligent Logistiks årliga lista över Sveriges bästa logistiklägen hamnade Helsingborg i år på tredje plats.

  SLP har under sitt första verksamhetsår förvärvat ett stort antal lager- och logistikfastigheter.

  – Vi har haft en positiv och bra dialog med SLP sedan bolaget bildades och ser nu fram emot deras satsning i Helsingborg, säger Sofie Thorsson som är Exploateringsingenjör på Stadsledningsförvaltningen inom Helsingborgs Stad.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived