+
Randviken säljer Ruletten i Sollentuna.
 • Randviken säljer “Kennelklubben-huset”

  PUBLICERAD 2019-10-03 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-10-03 10:37

  Fastigheten Ruletten 5 i Sollentuna där bland andra Svenska Kennelklubben är hyresgäst, byter ägare. ”Vi är väldigt nöjda över att förvärva Ruletten som är en fastighet i ett attraktivt läge och med solida hyresgäster”, säger Erik Selin, vd på Balder i en kommentar.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det är Tulia som köper Ruletten 5 för 225 miljoner kronor av Randviken. Tulia är ett bolag som ägs till hälften av Balder och till hälften av Andre Åkerlund AB. Fastigheten innehåller kontor om cirka 9 100 kvadratmeter och är i huvudsak uthyrd till Villaägarnas Riksförbund samt Svenska Kennelklubben på långa hyresavtal.

  Affären görs i bolagsform.

  Tobias Emanuelsson, vd på Randviken Fastigheter säger i ett pressmeddelande att Randviken har som mål att få till en ny detaljplan för området med syfte att bygga både bostäder och kontor.

  – Samarbetet kommer vara viktigt för oss i samband med att vi avser att driva detaljplan i området. Det är en förutsättning för oss, säger Tobias Emanuelsson i en kommentar.

  Erik Selin, vd på Balder, kallar fastighetens läge mycket attraktivt och hyresgästerna för solida.

  – Vi tycker även att det är kul att göra affär med Randviken som är ett bolag som vi följt under en tid. Vi ser med tillförsikt fram emot Randvikens kommande utveckling av området kring fastigheten, säger han i ett pressmeddelande.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived