+
Foto: Profi Fastigheter
 • Profi tar in fler kontorshyresgäster i Kista

  PUBLICERAD 2019-10-11 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-10-11 13:34

  Profi Fastigheter har tecknat två nya hyresavtal med Kofax Sweden Technologies AB respektive StrongPoint Technology AB om totalt 1 550 kvadratmeter kontor i Nordic Forum i Kista.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Profi Fastigheter gör om Nordic Forum till moderna kontor sedan bolaget köpte den 44 000 kvadratmeter stora fastigheten i november 2016.

  Fastigheten, som består av två huskroppar och 1 000 parkeringsplatser, ligger i bästa kommunikationsläge med gångavstånd till såväl Kista Centrum med tunnelbana som Helenelunds pendeltågsstation. Övriga hyresgäster är bland annat Sabis, DirektPpess, Asus, Bioservo, Hamamatsu och Handicare.

  – Vi är väldigt nöjda med att välkomna Kofax och StrongPoint till nordicForum. Det här är ytterligare en affär som är ett resultat av vår strategi där vi genom aktiv uthyrnings- och utvecklingssarbete erbjuder en kundanpassad kontorsprodukt i en fastighet som är under transformation, säger Mathias Björkman, förvaltningschef på Profi i ett pressmeddelande.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived