+
 • Lämnar Cushman & Wakefield för SHH

  PUBLICERAD 2019-10-04 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-10-04 09:30

  Hon blir ny transaktionschef på SHH Samhällsfastigheter.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det är Moa Chley Tegnelund som får nytt jobb på SHH. Hon kommer närmast från Cushman & Wakefields transaktionsteam i Malmö och innan dess har hon flera års erfarenhet från Hemsös strategi- och transaktionsgrupp.

  Moa påbörjar sin anställning den 1 november 2019.

  – Jag ser mycket fram emot att få ansluta till SHH Samhällsfastigheter och bidra till uppbyggnaden av bolaget. Samhällsfastigheter ligger mig varmt om hjärtat och det känns speciellt bra att få hjälpa till att fylla det stora behovet av äldreboenden och skolor, säger Moa Chley Tegnelund i ett pressmeddelande.

  SHH Samhällsfastigheter har byggstartat två äldreboenden i Stockholm; i Masmo, Huddinge med 79 lägenheter samt i Östhamra i Norrtälje med 60 lägenheter. Därutöver pågår planer för ett antal ytterligare projekt i närtid.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived