+
Johanna Kirudd är ny konsult på Norconsult. Hon har lång erfarenhet av mark- och exploateringsfrågor.
 • Hon tar ny specialkompetens till Norconsult

  PUBLICERAD 2019-10-14 AV Anders SIljevall
  UPPDATERAD: 2019-10-14 08:43

  Johanna Kirudd är ny konsult på Norconsult med kompetens inom mark och exploatering.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hon har 15 års erfarenhet av att jobba med fysisk planering och stadsutveckling i både små och stora kommuner. Nu senast i Partille kommun som mark- och exploateringssamordnare och tillförordnad planeringschef.

  Hos Norconsult ser Johanna Kirudd en möjlighet att kunna gå in i uppdrag och projekt med andra förutsättningar att kunna påverka den fysiska planeringen att bli mer hållbar och genomförbar, jämfört med den kommunala världen.

  – Jag trivs med att jobba i tidiga skeden där det är viktigt med erfarenhet från alla skeden av samhällsbyggnadsprocesserna, samt att tidigt kunna se till genomförandefrågorna avseende ekonomi, teknik och fastighetsjuridik. Skillnaden mellan en stor och en liten kommun är närheten till politiker och kommuninvånarna, men utmaningen att driva processer och projekt är densamma trots olika förutsättningar.

  Anna-Maria Ceder, teamchef på planenheten, konstaterar att det råder stor efterfrågan på mark- och exploateringstjänster och erfarna projektledare inom stadsutveckling.

  – Vi är så glada över att hälsa Johanna välkommen till Norconsult. Hennes specialkompetens och långa erfarenhet stärker och kompletterar oss inom samhällsplanering, säger Anna-Maria Ceder i ett pressmeddelande.

  Anders Siljevall

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived