+
Pontus Werlinder. Foto: Telge bostäder
 • Arkitekt blir ny vd på Telge bostäder och Telge Hovsjö

  PUBLICERAD 2019-10-22 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-10-22 09:32

  Södertäljes kommunala bostadsbolag fortsätter på inslagen väg när det gäller vd-posten.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Efter att ha varit tillförordnad vd för Telge Bostäder och Telge Hovsjö sedan februari i år har styrelsen nu beslutat att ge Pontus Werlinder fortsatt förtroende. Han tillträder uppdraget som ordinarie vd på Telge Bostäder och Telge Hovsjö omgående, skriver bolagen i ett pressmeddelande.

  Läs även: Köpesumman dold när Södertälje säjer 786 hyresrätter 

  I en presskommentar säger Telge bostäders och Telge Hovsjös styrelseordförande Yilmaz Kerimo (S) att Pontus är en trygg lösning för bolagen och att han har prövats relativt lång tid som tillförordnad vd.

  Pontus Werlinder tillträdde som tillförordnad vd för Telge bostäder och Telge Hovsjö efter att Juan Copovi-Mena gick in i rollen som vd för Telge AB i februari i år. Pontus Werlinder är i grunden arkitekt och har tidigare erfarenhet från ledande befattningar inom fastighetsorganisationer på Stockholms stad och inom Stockholms läns landsting, som nu heter Region Stockholm.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived