+
Citygate. Bild: Kanozi.
 • Första kontorshyresgästen klar i Citygate

  PUBLICERAD 2019-10-25 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-10-25 15:28

  Skanska Fastigheter Göteborg har tecknat ett hyresavtal med Visma i skyskrapan Citygate, i Göteborg. Därmed är den första kontorshyresgästen klar i byggnaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hyresavtalet löper på i sju år och omfattar totalt 2030 kvadratmeter kontorsyta. Visma flyttar in i november 2022.

  – Vi är mycket glada över att kunna välkomna Visma till Citygate. Att vi redan nu tecknat ett hyreskontrakt i husets högdel känns extra roligt och ger oss bra förutsättningar i vårt fortsatta uthyrningsarbete, säger Mats Dynevik, marknadschef, Skanska Fastigheter Göteborg i pressmeddelandet.

  Byggnationen av Citygate pågår just nu och vid färdigställandet kommer kontorshuset ha en total uthyrningsbar yta på cirka 42 000 kvadratmeter. Byggnaden kommer bli 36 våningar högt, vilket motsvarar 144 meter.

  – Citygate erbjuder en modern hållbar arbetsplats som mycket väl passar vår verksamhet. Vi får möjligheten att samlokalisera vår verksamhet i staden samt möjligheter för ytterligare expansion, säger Pär Johansson, övergripande ekonomi- och lokalansvarig, Visma i Sverige i en kommentar.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived