+
Bild: Diös
 • Diös hyr ut till Astar i Luleå

  PUBLICERAD 2019-10-31 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-10-31 15:31

  Diös Fastigheter har tecknat ett hyresavtal med vuxenutbildningsföretaget Astar i centrala Luleå. Inflyttning sker i månadsskiftet december/januari.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  – Det är jätteroligt att vi får Astar till centrala Luleå och därmed ett ökat flöde av människor som rör sig i kvarteret dagligen. Det är en viktig uthyrning för oss i vår strategi att skapa inspirerande städer, säger Urban Olofsson, förvaltare på Diös i et pressmeddelande..

  Uthyrningen avser lokaler om totalt 2500 kvadratmeter. Astar, som är en del av ThorenGruppen, bedriver utbildning inom yrkesområden som handel och administration, restaurang och livsmedel, el och energi, hotell och turism samt industriteknik. Företaget har sitt säte i Umeå.

  – Vi är glada över att äntligen ha hittat lokaler som passar våra nya och utökade behov. Vi växer och vill vara lättillgängliga för våra medarbetare och elever, säger Fredrik Eklund, enhetschef på Astar, i en kommentar.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived