+
Thomas Dansk och Joakim Hedin. Foto: Mälarsjö samhällsfastigheter
 • Bockasjö startar nytt – ska börja med samhällsfastigheter

  PUBLICERAD 2019-10-21 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-10-21 15:59

  I våras seglade samhällsfastigheter upp som favorit bland institutionella investerares mest eftertraktade fastighetsinvesteringar. Nu ger sig ännu en aktör in på marknaden.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det är Bockasjö som genom det nystartade Mälarsjö Samhällsfastigheter ger sig in på den delen av marknaden som ska bygga förskolor, skolor, äldreboenden och LSS-boenden.

  Bockasjö, som har mångårig erfarenhet av logistikbranschen, har tillsatt Thomas Dansk som vd i det nybildade Mälarsjö Samhällsfastigheter. Dansk kommer närmast från Alecta där han ansvarat för fastighetsinvesteringar under de senaste tolv åren. Han tillträder tjänsten den 1 januari 2020.

  – Thomas har en lång och gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet som gör honom mycket lämplig att styra denna nya verksamhet, säger Joakim Hedin, ordförande i Mälarsjö Samhällsfastigheter och vd i Bockasjö AB i ett pressmeddelande.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived