+
Patrik Johansson börjar på Bergsundet.
 • Bergsundet växlar upp – tar in projektutvecklare

  PUBLICERAD 2019-10-08 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-10-08 13:24

  Bergsundet Development värvar Patrik Johansson för att axla rollen som projektutvecklare som även ska jobba med affärsutveckling.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Patrik Johansson har tidigare drivit eget företag och arbetat som konsult åt andra byggherrar. Han tillträder den 15 oktober.

  – Jag är otroligt glad över att Patrik valt att ansluta sig till oss. Med hans gedigna erfarenhet och stora kunskaper om bostadsutveckling fortsätter vi att bygga ett agilt, dynamiskt och kunskapstungt företag. Patrik kommer in med nya ögon och stort engagemang, superviktigt för ett bolag under snabb tillväxt. Jag ser fram emot vad vår framtid har att ge, säger Johan Perslow, vd på Bergsundet Development AB.

  Bergsundet Development är en ny del inom Bergsundetgruppen – som utvecklar, äger och förvaltar bostäder i Stor-Stockholm sedan 70-talet. Bergsundet Developments verksamhet består dels i att utveckla bostadshus med hyresrätter och sedan förvalta dem, och dels i att utveckla vård- och omsorgsfastigheter samt samhällsfastigheter och småhusområden.

  Bolaget vann nyligen ett uppdrag i Tyresö tillsammans med Utopia arkitekter, som Fastighetsnytt har skrivit om här.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived