+
Eva-Maria Livré och Tommy Börjesson.
 • Värderingsdata tar in affärsområdeschef

  PUBLICERAD 2019-09-20 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-09-23 08:48

  Tommy Börjesson är ny affärsområdesansvarig för Värderingsdatas information- och analysverktyg VD Pro, skriver Värderingsdata i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Han kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för samhällsbyggnadssektorn på SIS, Svenska Institutet för Standarder. Tommy har stor erfarenhet av affärsinformations-tjänster inom samhällsbyggnadssektorn och har tidigare bland annat jobbat som affärsutvecklingschef på Svensk Byggtjänst.

  – Jag har märkt att behovet av information och behandling av data ökar dramatiskt, här har Värderingsdata intressanta tjänster som vänder sig till alla som arbetar med fastighetsrelaterad information. Jag ser fram emot att utveckla och förädla VD Pro till att bli ett oumbärligt verktyg för alla som behöver fastighetsinformation i sin verksamhet, säger Tommy Börjesson.

  I samma veva blir Eva-Maria Livré Värderingsdatas nya customer success manager. Hon kommer närmast från fastighetsbranschen där hon arbetat som fastighetsmäklare, men har även en bakgrund som systemförvaltare och utbildningsansvarig inom större koncerner.

   

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived