+
Stefan Larsson.
 • Svenska grundaren tar över i Nordamerika

  PUBLICERAD 2019-09-11 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-09-11 08:46

  IT-bolaget BIM Object som arbetar med lösningar för byggbranschen går skilda vägar med Mark Haddad, chef för BIM Objects dotterbolag i Nordamerika. Grundaren Stefan Larsson kliver in som tillförordnad vd tills dess att en ersättare rekryterats.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Kim Mortensen, vd på BIM Object, kommenterar förändringen i ett pressmeddelande:

  – Det är mycket positivt att Stefan Larsson kliver in som tf vd för att leda och förverkliga BIM Objects fulla potential på den viktiga nordamerikanska marknaden till dess att vi hittat rätt kandidat. Stefan känner väl till den amerikanska verksamheten genom sin roll som Chief Strategy Officer och han är för närvarande fokuserad på att skapa tillväxt på den nordamerikanska marknaden, säger han i ett pressmeddelande.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived