+
Kontorskvarteret K43. Bild: Stenvalvet
 • Stenvalvet hyr ut i K43

  PUBLICERAD 2019-09-18 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-09-18 15:25

  Stenvalvet hyr ut till Compass Group i kontorskvarteret K43 i Eskilstuna. Uthyrningen avser totalt cirka 2000 kvadratmeter, meddelar fastighetsägaren i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Vi är mycket glada över att Stenvalvet valt oss som aktör för att utveckla mat- och mötesplatsen på K43, säger Henrik Strinning, vd på Compass Group.

  Lokalerna kommer inhysa restaurang, café samt konferensanläggning och förväntas bli ett bra komplement i kontorskvarteret. Restaurangen och caféet beräknas vara färdigställd till sommaren 2020.

  – Vi har under en tid fört samtal med en rad tänkbara aktörer för att hitta den bästa samarbetsparten att förverkliga vår vision om ett levande markplan i K43 tillsammans med. Valet föll på Compass Group, vars vision för restaurangen, caféet och konferensanläggningen i entréplanet stämmer mycket väl överens med vår, säger Mattias Tegefjord, förvaltningschef på Stenvalvet i pressmeddelandet.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived