+
Johan Bråkenhielm, Fredrik Brodin och Johan Sundell.
 • Stendörren-trio tar över rodret i Offentliga Hus

  PUBLICERAD 2019-09-09 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-09-09 22:27

  Styrelsen för Offentliga Hus har rekryterat en ny ledningsgrupp. Samtliga kommer närmast från logistikbolaget Stendörren.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Den nya ledningsgruppen består av Fredrik Brodin som tillträder som vd efter Lars Holm, Magnus Sundell som tillträder som CFO och Johan Bråkenhielm som tillträder som transaktionsansvarig, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

  Fredrik Brodin, Magnus Sundell och Johan Bråkenhielm kommer närmast från motsvarande befattningar på Stendörren Fastigheter och har lett Stendörren Fastigheters resa från notering på Nasdaq First North 2014 med ett fastighetsvärde om cirka 2 miljarder kronor till ett bolag på Nasdaq Main List med ett fastighetsvärde om cirka 9 miljarder kronor och ett börsvärde om cirka 4 miljarder kronor.

  – Det är sällan man får möjlighet att rekrytera tre samspelta och välmeriterade talanger samtidigt, det är en möjlighet vi ogärna missar. Vi har höga förväntningar på att det tempo som bolaget hållit fram till nu kommer att kunna fortsätta. Det är också positivt att denna grupp har varit verksam i noterad miljö, det kommer att underlätta Offentliga Hus kommande börsnotering, säger Mats Hulth, styrelseordförande i Offentliga Hus i ett pressmeddelande.

  Samtliga tre tillträder sina tjänster under det första kvartalet 2020.

  Offentliga Hus nuvarande vd Lars Holm kommer att vara fortsatt verksam i bolaget tills den nya ledningsgruppen har etablerat sig.

  Fredrik Brodin var tidigare vd på Stendörren med ersattes i januari i år av Mikael Nicander.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived