+
SLA-huset i Skövde byter ägare. Bild: Newsec
 • SLA-huset i Skövde byter ägare

  PUBLICERAD 2019-09-10 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-09-10 16:22

  NWT Fastigheter AB säljer SLA-huset i Skövde till Blank och Söner AB. Newsec har varit säljarens rådgivare i transaktionen, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Vi ser fram emot att ytterligare etablera oss i Skövde och få förvalta SLA-huset som är en väldigt spännande och fin fastighet mitt i centrala Skövde, säger Marianne Blank, vd för Blank och Söner AB i ett pressmeddelande.

  Affären avser en blandfastighet med 41 lägenheter, ett gym, fem kontor och en mindre butikslokal. Byggnaden uppfördes under 90-talet och omfattar totalt cirka 8650 kvadratmeter uthyrningsbar area.

  – När frågan kom upp om försäljning av SLA-huset så passade det oss väl i linje med vår tillväxtstrategi inom bostäder. Vi är glada att det är en lokal entreprenör som förvaltar huset vidare och tidningsverksamheten kommer att finnas kvar i huset, säger Mats Muregård, vd för NWT Fastigheter AB i ett pressmeddelande.

  Ajda Dzambic

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived