+
Företagshuset Metropol i Sundsvall. Bild: Diös
 • Ny hyresgäst i Metropol

  PUBLICERAD 2019-09-26 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-09-26 13:51

  Diös hyr ut till rekryteringsföretaget KFX i Metropol i centrala Sundsvall. Uthyrningen markerar den tredje etableringen i kvarteret på kort tid.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Det är jättekul att vi kan presentera ännu ett företag som etablerat sig i företagshuset Metropol. KFX har många besökare varje dag och är ett attraktivt varumärke som kommer bidra till att fler människor rör sig i huset varje dag. Vi ser fram emot att jobba tillsammans med KFX och fortsätta utveckla Sundsvall framåt, säger Anna Dahlgren, förvaltare på Diös i ett pressmeddelande.

  KFX är en HR partner med fokus på konsult- och rekryteringstjänster. Bolaget är aktiva i Stockholm, Västerås, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Umeå och har totalt omkring 500 medarbetare.

  – Vi valde att flytta till Metropol för att komma till ett mer flexibelt kontor där vi har möjlighet att nätverka och att nyttja Metropols nya lounger och utomhusytor. Vi gillar Diös koncept med att ha allt under samma tak och vill vara med på resan att skapa ett attraktivt företagshus i centrala Sundsvall, säger Pernilla Wedin, regionchef på KFX i pressmeddelandet.

  Läs även:

  ”Vi ska äga coworking-marknaden norr om Stockholm”

  Diös hyr ut till STC i Metropol

  Ajda Dzambic

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived