+
 • Novi rekryterar sju

  PUBLICERAD 2019-09-05 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-09-06 12:00

  Novi Real Estate har under våren och sommaren förstärkt organisationen med sju nya medarbetare till Stockholmskontoret. Rekryteringarna har skett inom ekonomi, förvaltning, teknik och uthyrning. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Vi är mycket glada över detta härliga gäng som nu kommit ombord på Novi och känner oss riggade inför hösten,  säger Marie Bucht, vd för Novi.

  Ekonomiavdelningen hat utökats med två redovisnings-/kundekonomer, Johanna Prytz och Jesper Magnusson. Johanna kommer senast från Colliers International där hon arbetat som redovisningsekonom. Hon tillträdde i april i år. Jesper Magnusson har tidigare arbetat som redovisningskonsult på Aspia/PwC. Han tillträdde sin nya tjänst i augusti.

  Inom förvaltning har bolaget rekryterat Christina Bigert Larsson, Niclas Nilsson och Karl Johan Bengtsson. Christina klev i augusti in som ny avtalsadministratör. Hon kommer närmast från Vencom Property Partners och har dessförinnan arbetat på bland annat JLL och KF Fastigheter. Niclas kommer direkt från Chalmers Tekniska Högskola och är sedan augusti ny junior kommersiell förvaltare på bolaget. Karl Johan går över från Fastpartner och blir ny kommersiell förvaltare på Novi i november.

  Jonas Karlsson tillträdde i augusti tjänsten som teknisk förvaltare. Han kommer närmast från samma tjänst på HSB Norra Stor Stockholm.

  Till sist har uthyrningsteamet förstärkts med Eric Olsson som också tillträtt i augusti. Eric kommer närmast från Cushman & Wakefield.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived