+
Mikael Nicander. Foto: Stendörren.
 • Nicander: “Han blir en viktig kugge”

  PUBLICERAD 2019-09-30 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2019-09-30 17:10

  Stendörren Fastigheter anställer Ted Mattsson som projektutvecklingschef med start i november. “Han blir en viktig kugge i bolagets fortsatta tillväxtresa”, säger Mikael Nicander, vd på Stendörren Fastigheter, i ett pressmeddelande.

  Ted Mattsson kommer närmast från en roll som regionchef på Serneke Projektutveckling, där han ansvarat för Stockholmsregionen, och tillträder sin nya tjänst den 4 november. Han kommer även att ingå i företagets ledningsgrupp.

  – Hans erfarenhet från stora komplexa byggprojekt blir en värdefull förstärkning av Stendörren Fastigheters projektutvecklingskompetens. Jag är mycket glad att välkomna honom till oss och han blir en viktig kugge i bolagets fortsatta tillväxtresa, säger Mikael Nicander, vd på Stendörren Fastigheter, i ett pressmeddelande.

  Mattsson har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsutveckling i olika ledande befattningar, på bland annat Oscar Properties, Steen och Ström Sverige och SGA Fastigheter AB.

  Teresa Ahola

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived