+
Foto: Elias Ljungberg
 • Här är vinnarna i Branschindex – SKB i topp igen

  PUBLICERAD 2019-09-19 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-09-19 13:24

  Hemåt Fastigheter, Stockholms Kooperativa Bostadsförening och Nordvestor Fastigheter stod som vinnare i den nionde upplagan av Branschindex Bostäder och Kontor.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Branschindex utgörs av en årlig hyresgästundersökning som mäter Förvaltningskvalitet där utnämningarna baseras helt och hållet på hyresgästernas egna synpunkter om sin hyresvärd. Prisutdelningen hölls på Business Arena Stockholm.

  Vinnare av högsta Förvaltningskvalitet delas ut i tre klasser, Bostäder (två storleksklasser) och Kontor/Lokaler. Stockholms Kooperativa Bostadsförening prisades för andra året i rad i bostadsklassen över 1 000 lägenheter.
  – Vi uppskattar verkligen möjligheten att få premiera de bolag som fått alla högst betyg av sina kunder. De nominerade bolagen och vinnarna levererar en mycket hög förvaltningskvalitet. Men gemensamt för alla deltagande bolag är att de vet värdet av att investera i sina kunder och lyssna på deras synpunkter, säger Jon Svensson, vd för AktivBo.

  – Att vara kundfokuserad är en självklarhet i de allra flesta branscher. Vi är mycket glada att få dela ut detta pris tillsammans med AktivBo och visa att bostads- och fastighetsbolagen ligger i framkant inom detta område, säger Lena Malm, vd för Fastighetsnytt Förlags AB och Business Arena.

  Vinnare Branschindex 2019 – Högsta Förvaltningskvalitet

  Bostäder
  Hemåt Fastigheter AB
  (under 1000 lägenheter)

  Stockholms Kooperativa Bostadsförening
  (över 1000 lägenheter)

  Kontor
  Nordvestor Fastigheter AB

  Branschindex är ett initiativ av företagen AktivBo och Fastighetsnytt Förlags AB.

  Redaktionen

  1 kommentarer

  1. Peter Lassander 2019-09-20

   Har ingen egentlig kommentar, annat än – mycket intressant. Och var kan jag ta del av hela resultatet?

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived