+
Nils Bergman.
 • Han blir ny vd på Datscha

  PUBLICERAD 2019-09-20 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-09-20 08:31

  Nils Bergman blir ny vd på Datscha och nuvarande vd Jacob Philipson blir ny styrelseordförande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Datscha utser Nils Bergman till ny vd, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Han kommer närmast från vd-posten på ReachMee, ett nordiskt SaaS-bolag.

  – Jag har haft ögonen på Datscha och PropTech-branschen genom åren. Datscha har en otroligt stark position på sin hemmamarknad Sverige och fortsatt stort potential internationellt. Med över 100 miljoner i repetitiva abonnemangsintäkter är det redan idag ett av de större SaaS-sällskapen i Norden. Det är en stark grund att stå på och jag ser goda möjligheter att fortsätta expandera till nya
  marknader och stärka vårt erbjudande mot våra befintliga kunder. Det ska bli mycket spännande att få vara med och ta nästa steg i bolagets utveckling, säger Nils Bergman i sin presskommentar.

  I samma veva får nuvarande vd på Datscha, Jacob Philipson, ta över styrelseordföranderollen från Urban Edenström. Edenström fortsätter i styrelsen som vice ordförande.

  Nils Bergman tillträder den 1 november i år.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived