+
Företagshuset Metropol i Sundsvall. Foto: Lisa Söderberg
 • Diös hyr ut till STC i Metropol

  PUBLICERAD 2019-09-18 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-09-18 13:38

  Diös hyr ut till gymkedjan STC i företagshuset Metropol i centrala Sundsvall, meddelar fastighetsägaren i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  I mitten av september påbörjas arbetet för att utveckla tidigare kontorsytor till ytor för träningsverksamhet. Lokalen fördelas på två plan.

  – Vi fortsätter vår satsning att utveckla Metropol och är glada över att presentera ännu en etablering.  Vi är jätteglada över att STC slår upp portarna till ett nytt gym och är övertygade om att etableringen bidrar till platsens attraktivitet och därmed stadsutveckling, säger Sofie Stark, affärschef på Diös i ett pressmeddelande.

  STC flyttar in i sina nya lokaler innan årsskiftet. Gymkedjan är sedan tidigare hyresgäst till Diös i Åre, Östersund och den senaste uthyrningen blir bolagets tredje etablering i Sundsvall.

  – Äntligen är vi igång med vår spännande etablering i Metropol. Tillsammans med Diös, Great Space och övriga hyresgäster i huset vill vi skapa en mötesplats dit alla är välkomna, säger Andreas Forss, regionchef, STC Norrland i pressmeddelandet.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived