+
Foto: AMF Fastigheter/Marie-Therese Karlberg
 • Nyrekrytering ska ta Mood in i framtiden

  PUBLICERAD 2019-09-17 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-09-17 10:06

  Markus Tungården och Lena Rune ska vässa Mood. Annika Ljungberg slutar som centrumchef för att bli marknadsområdeschef för hela Mood-kvarteret.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Markus Tungård börjar som ny retailuthyrare för Mood District och ersätter Lena Rune som blir ny centrumchef för Mood Stockholm samt retailansvarig för Mood District, AMF Fastigheters namn på Mood Stockholm inklusive de tre fastigheter som ligger närmast modegallerian.

  Markus Tungården har tidigare arbetat som leasing manager för Emporia och Lena Rune har tidigare varit retailuthyrare på bland annat Mall of Scandinavia.

  – Vi är väldigt glada över att få välkomna Markus Tungården till Mood District. Hans tidigare erfarenheter gör honom till en nyckelperson i kvarterets utveckling. Tillsammans med Lena Rune får vi ett starkt retailteam som står väl rustade inför framtiden, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef för Mood District i ett pressmeddelande.

  Ska vässa hela kvarteret

  Markus Tungården känner pepp och säger i en presskommentar att han haft flera goda år med Emporia men nu ser fram emot en ny utmaning.

  AMF Fastigheters arbete med att utveckla Mood Stockholm och de omgivande kvarteren har varit jättespännande att följa och jag ser verkligen fram emot att ta mig an arbetet med att vidareutveckla platsen, säger han.

  I samband med rekryteringarna kommer Annika Ljungberg att lämna sin roll som centrumchef för Mood Stockholm och fokusera på arbetet som marknadsområdeschef för Mood District.

  Markus och Lena tillträdde sina nya tjänster den 16 september.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived