+
Marie Ryding och Heidi Chard. Foto: Colliers
 • Colliers rekryterar två

  PUBLICERAD 2019-09-10 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-09-10 15:58

  Textstorlek

  Dela med andra

  Colliers utökar arbetsstyrkan på kontoret i Stockholm och rekryterar två nya medarbetare. Marie Ryding blir ny Associate inom Retail och Heidi Chard utses till Associate Director inom Corporate Solutions.

  Marie Ryding är utbildad fastighetsmäklare och har senast arbetat på Retail & Properties med etablering samt utveckling. Colliers team för Retail består nu av Hanna Strand, Pia Markwall Toyne och Marie Ryding.

  Heidi Chard är utbildad inom fastighetsvetenskap och har en bakgrund som kontorschef på mäklarbyrå. Hon kommer närmast från Huddinge kommun där hon ansvarat för lokalförsörjningsfrågor.

  – Colliers har en stark tillväxt både i Sverige och internationellt och för att möta marknadens efterfrågan har vi nu rekryterat ytterligare två medarbetare.  Båda affärsområdena har stor potential att växa ytterligare och vi ser fram emot vad våra team kan skapa för spännande möjligheter på marknaden, säger Dan Törnsten, CEO på Colliers Sverige i ett pressmeddelande.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived