+
 • CA Fastigheter säljer till Trophi i Jönköping

  PUBLICERAD 2019-09-02 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-09-02 15:18

  CA Fastigheter avyttrar fastigheten Örnästet 4 i Jönköping till Trophi Fastighets AB, meddelar bolaget i ett pressmeddelande. Fastigheten omfattar 10500 kvadratmeter och har ICA Maxi som hyresgäst.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Det är med visst vemod som vi säljer denna fantastiska fastighet. Vi anser dock att fastigheten nu är utvecklad till en nivå där det på kort och medellång sikt finns begränsade utvecklingsmöjligheter, säger Johan Damne, VD för CA Fastigheter AB, i en kommentar.

  Fastigheten har genomgått en omfattande om-och tillbyggnad under 2018 och till följd av detta har även ICA utvecklat butiksytorna.

  – Vi är mycket nöjda med detta förvärv. ICA Maxi i Jönköping är en av Sveriges mest framgångsrika livsmedelsbutiker och vi ser fram emot att tillsammans med ICA arbeta för att ytterligare stärka framgången för butiken, säger Jan Björk, vd på Trophi i bolagets pressmeddelande.  

  Catella Corporate Finance har varit rådgivare i affären.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived