+
Jonathan Lye, Andrea Carpenter och Adrian Knapp.
 • Brittiska experter: ”Ingen vet riktigt vad Brexit betyder”

  PUBLICERAD 2019-09-24 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-09-24 14:51

  I en specialpodd om Brexit intervjuar Jonathan Lye, director på Auxilium Financial Risk Management, de två brittiska fastighetsexperterna Andrea Carpenter från Women Talk Real Estate och Adrian Knapp, vd på Arris AB.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Boris Johnsons suspendering av parlamentet i fem veckor var olaglig och fick ”extrema följder för demokratins grundvalar”, slog Högsta domstolen i Storbritannien fast på tisdagen. I en specialpodd från Business Arena Stockholm förra veckan går vi på djupet i den diskussion som föregått domstolsbeslutet.

  Jonathan Lye, director på Auxilium Financial Risk Management tillsammans med gästerna Andrea Carpenter från Women Talk Real Estate och Adrian Knapp på Arris AB ger sin syn på situationen som råder i Storbritannien.

  – Jag förstår dem som bara vill ha ett slut på osäkerheten, säger Andrea Carpenter.

   

  Lyssna på podden här!

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived